header

 

 

Matty Lolkema

Landelijke gebied Privé woning Nederland · Friesland · Tjalleberd
Prijs vanaf
100,00 €
Matty Lolkema
arrow
Gem. beoordeling
Nog geen
arrow
image

Matty Lolkema

Het is een landelijk gelegen vrijstaande woning met prachtig uitzicht over de weilanden. De woning ligt in het buitengebied van Heerenveen. Slechts 5 km van Heerenveen. Indeling woning: Bij binnenkomst in de hal bevinden zich ook de ingang van Toilet, bijkeuken, badkamer, woonkamer en de opgang naar de bovenverdieping. In de bijkeuken zijn wasmachine en droger aanwezig. Vanuit de gezellige woonkamer met houtkachel is een prachtig uitzicht over de weilanden. Aangrenzend aan de woonkamer is de eetkeuken. Op de bovenverdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers. (1x 2-persoonsbed en 3x een 1-persoonsbed) De woning heeft een overdekt terras met een zitje. Tevens is er een picknick-tafel aan de zijkant van de woning.

Totaal 0
100% vooraf betaald

Details

Het is een landelijk gelegen vrijstaande woning met prachtig uitzicht over de weilanden. De woning ligt in het buitengebied van Heerenveen. Slechts 5 km van Heerenveen.
Indeling woning: Bij binnenkomst in de hal bevinden zich ook de ingang van toilet, bijkeuken, badkamer, woonkamer en de opgang naar de bovenverdieping. In de bijkeuken zijn wasmachine en droger aanwezig. Vanuit de gezellige woonkamer met houtkachel is een prachtig uitzicht over de weilanden. Aangrenzend aan de woonkamer is de eetkeuken.
Op de bovenverdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers. (1x 2-persoonsbed en 3x een 1-persoonsbed) De woning heeft een overdekt terras met een zitje. Tevens is er een picknick-tafel aan de zijkant van de woning.

De eigenaar woont in de nabijheid van de woning, op loopafstand.


Basisinformatie

Woning (zelf-catering)
Nederlands, Engels, Duits, Fries

Galerij

COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Reviews Summary

chart
Currently there are no reviews.

Write a Review

Hoe was de ontvangst
Hoe vond u de locatie
Was het beddengoed naar wens
Was het ontbijt goed
Hoe vond u de klantenservice
Hoe vond u de prijs/kwaliteitverhouding
Eropuit met vrienden
Gezin met jonge kinderen
Grote groep
Oudere reizigers
Mensen met een handicap
Mensen met huisdieren
Jonge mensen
I accept the Terms and Conditions

Faciliteiten

WIFI, TV op kamer, Koffiezeapparaat, Waterkoker, Koelkast op kamer, Zitje in de kamer, Kamer afsluitbaar, Eigen badkamer, Eigen toilet, Restaurant in nabije omgeving, Zitje in tuin, Parkeren op eigen terrein, Niet roken

Over ons...

Bed in Friesland is een marktplaats met aanbod van slaapplaatsen. Een platform voor persoonlijke contacten met een grootse beleving. Bed in Friesland brengt verbinding tussen de Friezen en hun gasten. Zo maken gasten kennis met het "Friese leven" en beleven hoe het hier reilt en zeilt.