header

 

 

Chalet Doutzen

Bij het water Caravan Nederland · Friesland · De Veenhoop
arrow
Gem. beoordeling
Nog geen
arrow
image

Chalet Doutzen

Camping en Jachthaven De Veenhoop
Chalet Doutzen in de Veenhoop. Zeer modern en fijn chalet te huur voor 4 personen op Camping en Jachthaven De Veenhoop in midden Friesland. Het vakantiechalet heeft een gezellige moderne woonkamer met o.a. een...

Totaal 0
100% vooraf betaald
Minimaal verblijf (nachten): 2

Details

Camping en Jachthaven De Veenhoop
Chalet Doutzen in de Veenhoop. Zeer modern en fijn chalet te huur voor 4 personen op Camping en Jachthaven De Veenhoop in midden Friesland. Het vakantiechalet heeft een gezellige moderne woonkamer met o.a. een luxe open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u een mooi uitzicht over het veld. Vanuit de entree bereikt u ook de 2 slaapkamers en de badkamer. Wifi aanwezig. Voor het chalet is een fijn zitje met leuk tuinmeubilair. Op zeer korte afstand is parkeerruimte voor uw auto.
De camping is gelegen aan een van de Friese binnenmeren. De “Alde Feanen” is een van de Friese meren welke zich kenmerkt door de mooie natuur. Vele kleine eilandjes en ook het bekende Eernewoude ligt op korte afstand.
Wilt u een fijn verblijf voor uw vakantie in Friesland? Overweeg dan dit mooie chalet te huren. Naast de kleine camping is een jachthaven met bootverhuur aanwezig.


Basisinformatie

Pension (bed + ontbijt)
Nederlands, Engels, Duits, Fries

Galerij

COM_JOMHOLIDAY_TAB_FEATURES

Reviews Summary

chart
Currently there are no reviews.

Write a Review

Hoe was de ontvangst
Hoe vond u de locatie
Was het beddengoed naar wens
Was het ontbijt goed
Hoe vond u de klantenservice
Hoe vond u de prijs/kwaliteitverhouding
Eropuit met vrienden
Gezin met jonge kinderen
Grote groep
Oudere reizigers
Mensen met een handicap
Mensen met huisdieren
Jonge mensen
I accept the Terms and Conditions

Faciliteiten

WIFI, TV op kamer, Koffiezeapparaat, Waterkoker, Koelkast op kamer, Zitje in de kamer, Wastafel op kamer, Kinderbedje, Kamer afsluitbaar, Eigen badkamer, Eigen toilet, Kinderstoel, Restaurant in nabije omgeving, Zitje in tuin, Parkeergelegenheid, Parkeren op eigen terrein, Niet roken

Over ons...

Bed in Friesland is een marktplaats met aanbod van slaapplaatsen. Een platform voor persoonlijke contacten met een grootse beleving. Bed in Friesland brengt verbinding tussen de Friezen en hun gasten. Zo maken gasten kennis met het "Friese leven" en beleven hoe het hier reilt en zeilt.